QuiaPEG

Press

 
Pressmeddelanden
Prenumerera
Presentationer
2024-08-14

Styrelsen i QUIA PHARMA AB (publ) (”QUIA PHARMA” eller ”Bolaget”) meddelar härmed att samtliga villkor avseende fortsatt notering på Nasdaq First North Growth Market, som uppställts av Nasdaq Stockholm, nu uppfyllts. I samband med detta förväntar sig Bolaget att observationsstatusen avseende Bolagets aktie kommer att tas bort.


Ansökan om godkännande avseende fortsatt notering föranleddes av det villkorade avtal om förvärv av IP-rättigheter och finansiering som Bolaget ingick med Rosemonkey Ltd den 8 november 2023 (”Transaktionen”). Transaktionen har slutligt genomförts och Bolaget meddelar idag att Bolaget i övrigt uppfyller samtliga villkorade krav som Nasdaq uppställt i sitt godkännande av den 29 april 2024. Dessa krav innefattade bland annat uppfyllande av spridningskravet för Bolagets aktier, uppdatering av Bolagets hemsida samt publicering av tillämplig bolagsbeskrivning.

I samband med att samtliga villkor för fortsatt notering nu uppfyllts förväntar sig Bolaget att observationsstatusen för Bolagets aktie kommer att tas bort.





Ladda ner QUIA PHARMA meddelar att samtliga villkor avseende fortsatt notering uppfyllts (PDF)

Kontakt
QUIA PHARMA AB

Virdings Allé 32 B
754 50 Uppsala
Sverige
+46 (0) 70 693 12 53
info@quiapeg.com

Användarvillkor & integritetspolicy
Skicka ett meddelande